Slabire rapida si mentinerea greutatii

Sa slabesti intr-un timp scurt este oarecum usor, partea dificila fiind sa ramai la greutatea dorita. Majoritatea persoanelor care slabesc rapid, ajung in viitorul apropiat sa cantareasa mai mult decat cantareau inainte sa inceapa procesul de slabire. Asta pentru ca nu se respecta anumite aspecte considerate foarte importante in procesul de mentinere al greutatii:

  • In primul rand nu te infometa, nu numai ca vei ajunge intr-un punct in care nu vei putea sa mai slabesti ci chiar vor aparea probleme de sanatate
  • Stresul ingrasa cu adevarat asa ca renunta la el. In corpul fiecaruia dintre noi exista o substanta numita serotina, iar cand nivelul ei scade apar diferie pofte (vrem sa mancam dulciuri si amidon)
  • Inainte sa incepi o dieta anume, cauta cat mai multe parerei ale persoanelor care au incercat-o deja. Multe iti vor fi de mare ajutor
  • Sportul nu trebuie ignorat fie el de orice tip: mers pe jos, alergat, mersul la sala

Concret, secretul este sa alegi sa slabesti incet si sigur. In mod normal, o slabire sanatoasa apare atunci cand dai jos 500-600 de grame pe saptamana (daca vei reusi asta atunci nu trebuie sa te temi ca dupa ce vei intrerupe cura vei pune rapid la loc kilogramele).