Exercitii pentru slabire rapida

Numai este un secret faptul ca un surplus de greutate afecteaza pe langa imaginea fizica si organismul, asa ca nu avem niciun motiv pentru care sa ramanem cu surplusul de greutate. In continuare iti voi prezenta cateva exercitii pentru o slabire rapida:

  • Dubleaza-ti viteza normala de mers. Viteza pe care trebuie sa o mentii in mers este de 8 kilometri pe ora (poate fi epuizant dar merita) si timpul este de 30 de minute.
  • Mersul pe bicicleta. Cand esti gras, articulatiile genunchiului au cel mai mult de suferit pentru ca trebuie sa suporte greutatea in plus iar atunci cand mergeti pe bicicleta le faceti un bine.
  • Incepe sa faci exercitii cu mingea de fitness. Te asigura de doua lucruri:In primul rand rezultatele sunt garantate si in al doilea rand este foarte obositor. Exista tot felul de exercitii, unele mai grele decat altele asa ca iti recomand sa le incerci pe cele care crezi ca ti se potrivesc
  • Alearga inapoi. Ei bine… alergand inapoi vei arde de doua ori mai multe grasimi decat in mod normal asa ca de ce sa nu incerci ? Fa acest exercitiu 20 de minute pe zi, cel putin de trei ori pe saptamana
Both comments and pings are currently closed.